След като Гешев оповести, че баща му Стоимен Гешев не

...
След като Гешев оповести, че баща му Стоимен Гешев не
Коментари Харесай

Bird: Шокиращо е, че главният прокурор лъже така безочливо

" След като Гешев оповести, че татко му Стоимен Гешев не е имал дялове във компанията " Жоси ", предлагаме Ви да видите тези два документа:

1. Окончателно решение на Върховния касационен съд, с което се отхвърля жалбите против решенията на общото заседание на компания " Жоси " извършено на 14.08.2014 година

2. Решението на общото заседание на компания " Жоси " извършено на 14.08.2014 година, подадено в Търговския указател, с което се приема за съучастник лицето Стоимен Тодоров Гешев "

Така през днешния ден уеб сайтът Bird продължава историята с това - дали Стоимен Гешев е влезнал като съучастник с 2% в млекопеработвателната фима " Жоси ".

Пред уеб страницата на Атанас Чобанов и други медии Георги Георгиев - съсобственик на " Жоси " твърди, че Гешев-старши е вписан като съучастник поради услуга от бъдещия (по това време) основен прокурор.

Вчера остарелият спор припламна още веднъж, откакто Иван Демерджиев, някогашен длъжностен министър на правсъдието, повтори историята " Жоси " и загатна, че тя ще е в основата на следващото искане на Министерство на правосъдието за премахване на Гешев.

Прокуратурата отвърна с " право на отговор ", което прати до Нова тв. В него пишеше:

" Твърдението, че член на фамилията на основния прокурор е бил съсобственик в комерсиално сдружение, с предмет на активност млекопреработване, може да бъде несъмнено единствено и само като неистина. Никога, нито Иван Гешев, нито член на неговото семейство, са имали каквато и да е благосъстоятелност във визираната в изявлението „ една млекопреработвателна компания “, нито в друга. Същото е елементарно проверим факт в Търговския указател... "

Днес на от Bird настояват:

" Шокиращо е, че основният прокурор лъже по този начин безсрамно при съществуването на обществено налични публични документи. "

Те разгласяват протокол от общото заседание и решение на Върховен касационен съд, с което се отхвърля тъжба против въпросното Оценка за съвместимост от 2014 година

https://www.clubz.bg/uploads/2022/02/бирд.jpg " border= " 0 " alt= " " width= " 690 " height= " 342 " />

Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР