След като Гери-Никол изкара бурна, но кратка връзка с ММА

...
След като Гери-Никол изкара бурна, но кратка връзка с ММА
Коментари Харесай

Тита по стъпките на Гери-Никол: Заби гадже-самбист

След като Гери-Никол изкара бурна, само че къса връзка с ММА боеца Дани Илиев , в този момент с негов сътрудник се е хванала колежката й Тита , разбра HotArena.

Силистренската певица неотдавна има спекулация със звездата по бойно самбо и ММА Недко Николов. Татуираният мускулест юначага и русокоската са дружно от два месеца и са неразделни. Тита и новото й гадже непрестанно обикалят заведенията по морето и към този момент не крият връзките си. Самият Недко е родом от Свети Влас и дълго време е взел участие в надпревари по бойно самбо и ММА, а в последно време популяризира в обществената мрежа компания за бързи заеми. 

По всичко проличава, че новият обичан на Тита не страда от липса на финансови благоприятни условия. Недко показва усет към лукса, снимайки се непрестанно в най-актуалните заведения по морето и в София. Татуираният войник се фука, че е облечен от глава до пети единствено с маркови облекла, носи скъпи часовници, а автопаркът му включва разнообразни лъскави модели Мерцедес, създадени през последните години. Горд с преносимите си играчки, Недко обича да се снима около колите си, на яхта и най-често с наргиле в ръка. 

За късото време, в което са дружно, с Тита съумяха да се забъркат в величествен скандал. Регионални уеб сайтове осведомиха, че преди две седмици Недко нападнал фолкпевеца Меди с ресторант в Слънчев бряг. Грозната сцена се разиграла призори. ММА боецът и Тита седели във въпросното заведение дружно с няколко гардове, когато се появил Меди със свои другари. Компанията се настанила на прилежаща маса, а малко след идването им Недко извикал към фолкпевеца: " Като влизаш, ще се научиш да поздравяваш ". След това станал от мястото си и застрашително се насочил към него. 

Последвали грозни хули и нападателно държание, само че в следствие нито Меди, нито Тита пожелаха да разясняват случката, написа Галерия. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР