След като Ергенът“ от първия сезон на риалитито Виктор Стоянов

...
След като Ергенът“ от първия сезон на риалитито Виктор Стоянов
Коментари Харесай

Дами, нападайте! Ерген №1 пак е ерген!

След като „ Ергенът “ от първия сезон на риалитито Виктор Стоянов изкара с гаджето си Мария Тарашманова към година, се стигна до разлъка. Двамата поеха в разнообразни направления.

Запознати показват, те причина за раздялата им е държанието на мускулестия мачо, който освен бил по-суетен от нея, а и почнал да се заглежда по непознато, което й пристигнало допълнително. И въпреки да не се стигнало до физическа невярност, Мария се дразнела от несъразмерното внимание на нежния пол към него, написа " Уикенд ".

Според мълвата Виктор въобще не съжалява за неуспеха на следващата връзка. Очевидно за него нещата опират до там да има някоя жена в живота му, която да задоволява потребностите му. След раздялата му с хубавицата, той още веднъж се е отдал на ергенския живот и даже към този момент има няколко случки, които по този начин и не прераснали в нещо по-сериозно.

Въпреки, че към този момент е трансферирал 30-те, Стоянов към момента се счита за прекомерно млад и твърди, че му е рано да се задомява. Искал да поживее свободно още известно време и едвам по-късно да се замисля за семейство и деца.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР