След като емблематичното лого на Twitter, изобразяващо синя птица вече

...
След като емблематичното лого на Twitter, изобразяващо синя птица вече
Коментари Харесай

Twitter вече е X – синята птица отлетя

След като емблематичното лого на Twitter, изобразяващо синя птица към този момент е в историята, в този момент обществената мрежа публично се трансформира в X – новото лого, което компания одобри, оповестява The Verge.

Илон Мъск, който има мрежата, стартира да алармира за смяната рано в неделя сутринта с поредност от туитове, започвайки с един, в който се споделяше „ и скоро ще се сбогуваме с марката twitter и последователно с всички птици “.

Сега X заменя остарялото логото на Twitter в уеб версията, сигнализирайки за смяна в „ приложението за всичко “ на Мъск. Милиардерът загатна за този проект малко след закупуването на Twitter за 44 милиарда $ през ноември.

Логото X евентуално ще размени синята птица в мобилните версии на приложението, откакто бъде обновено. Препратките към Twitter обаче към момента остават в основния прозорец за влизане в мрежата.

Съобщава се, че чиновниците на Twitter са били осведомени за смяната с имейл, който е завършил с изказване, че това ще бъде последният имейл на Мъск, приближаващ от домейна Twitter.com.

По време на туитфеста Мъск също туитна, че в случай че „ задоволително положително X лого бъде препоръчано довечера, ние ще го разпространим по целия свят на следващия ден “, а по-късно прикачи туит, включващ GIF, основан от консуматор на Twitter на име Сойер Мерит.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР