След като екипът ни си взе кратка почивка в понеделник

...
След като екипът ни си взе кратка почивка в понеделник
Коментари Харесай

Сигурните футболни прогнози за днес

След като екипът ни си взе къса отмора в понеделник рубриката " сигурни футболни прогнози " се завръща в един привидно тежък за спортните залози ден. Фуболната стратегия за вторник е доста " бедна ", само че въпреки всичко бяха събрани няколко прогнози, които могат да ви свършат работа в днешния ден. Преди избора на нашите типстъри за през днешния ден вижте тяхната статистика досега:

Фишове: 2 от 3
Индивидуални прогнози :
The Dalai Lama: 3 от 3
Mr. Corner: 2 от 3
The Gambling Guy: 2 от 3
15:00 часа : Южна Корея – Бахрейн (от Mr. Corner)

Купата на Азия продължава с елиминационните етапи, а там амбициозни тимове като този на Южна Корея нямат право на неточност. Корейците излязоха от груповата фаза с три победи от три мача и демонстрираха, че се намират в забележителна форма, до момента в който техният идващ конкурент – Бахрейн, се измъкна от групите единствено с една минимална победа и едно тъждество. Няма спор кой е огромният любимец за този мач, а упованията са за рутинна победа на символичните домакини, затова и логически избор за рубриката ни " сигурни футболни прогнози ".
Сигурна прогноза : Победа за Южна Корея (1.30 коеф.), а по-смелите могат да пробват и под 2,5 гола (2.75 коеф.)
22:30 часа: Хетафе - Валенсия (от The Gambling Guy)
В бедната на футблни събития стратегия във вторник отправям вниманието ви към първия четвъртфинал за Купата на Краля в Испания сред Хетафе и Валенсия. Отборът от предградията на Мадрид се показва доста мощно като хазаин през този сезон, само че " прилепите " обичайно играят мощно като посетител на Хетафе. Проблемите за Валенсия обаче са съществени през този сезон, а това си проличава най-много в гостуванията на отбора - шест следващи гостувания без " суха " мрежа. Интересното е, че последното посещение, в което тимът не позволи гол беше точно против Хетафе. За Валенсия обаче мачът е от огромно значение, защото в шампионата нещата не вървят. " Прилепите " ще излязат за наложителен гол като посетител, само че мощната серия на Хетафе в последно време ще помогне на отбора да вкара най-малко един гол във вратата на Валенсия. Коефициентът за гол/гол е доста изкушаващ, само че предвид на " сигурността " на рубриката точният избор е над 1.5 гола в мача.
Сигурна прогноза : Над 1.5 гола на коефициент 1.48

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР