След като два месеца се гушка в леглото с фокусника

...
След като два месеца се гушка в леглото с фокусника
Коментари Харесай

Даяна Ханджиева напусна леглото на фокусника Данчо

 След като два месеца се гушка в леглото с фокусника Данчо, актрисата Даяна Ханджиева се изнесе от общата им спалня в риалитито " Фермата “.

Красавицата, която нашумя със сериала " Скъпи наследници “, напусна топлото им гнездо без сантимент и остави илюзиониста да страда самичък. Вместо с магьосника, отсега нататък тя ще спи с различен мъж - гайдаря Стоян. Двамата ще разделят един покрив като ратаи в мизерна дървена барака.

" От началото на шоуто в никакъв случай не съм била без Данчо. Искам да видя по какъв начин се усещам без него, какво мога да направя сама и с кои хора ще си пасна “, въодушеви се Даяна, до момента в който покрусеният магьосник оплакваше неналичието й.

Останалите участници приветстваха раздялата на най-стабилната двойка в стопанството. " Даяна се обезличи до Данчо, трансформира се в негова сянка. Време е да забележим каква е в реалност “, съобщи напористата Мария. Пилотът Петър, който не крие благосклонностите си към актрисата пък упрекна фокусника, че се е вкопчил в Ханджиева и пречи на останалите да я опознаят.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР