След като доста време беше извън светлините на прожекторите, моделката

...
След като доста време беше извън светлините на прожекторите, моделката
Коментари Харесай

Първи снимки от моминското парти на Цеци Красимирова, мъжете пощръкляха

След като много време беше отвън светлините на прожекторите, моделката Цеци Красимирова още веднъж попадна на мушката на обективите. Това стана около новата й връзка, която, явно, я прави същински щастлива.

Цеци Красимирова е на седмото небе от благополучие, а удостоверение за това е последната порция фотоси, които моделката показа с виртуалните си другари, написа show.blitz.bg. Те са от моминското й празненство и са по-атрактивни отвсякога. Топ моделът Цеци Красимирова ще се врече във безконечна честност на американския мултимилионер Майкъл Струмейтис напълно скоро. И се чака сватбата да е обилна и по холивудски.
 Първи фотоси от моминското празненство на Цеци Красимирова, мъжете пощръкляха

Двамата се познават от близо 10 години – интервал, в който ту са се събирали, ту разделяли, само че до момента, когато към този момент дефинитивно взимат решение да прекарат остатъка от живота си дружно под покрива на красива къща в Барселона.
Роденият в Илинойс предприемач има най-голямата компания за произвеждане на органични аграрни добавки в света. А когато приказва за Цеци, постоянно е с неприкрито удивление.
 Първи фотоси от моминското празненство на Цеци Красимирова, мъжете пощръкляха

„ Това е може би един от най-неразбраните хора в България! Тя беше простреляна в главата! (при убийството в Амстердам на тогавашния й другар Косьо Димитров – Самоковеца, б.а.).

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР