След като дори сингъл плейър игри като Assassin’s Creed: Origins

...
След като дори сингъл плейър игри като Assassin’s Creed: Origins
Коментари Харесай

God of War 4 без микротранзакции, Far Cry 5 - с тях

След като даже сингъл плейър игри като Assassin’s Creed: Origins и Middle-Earth: Shadow of War опорочиха геймплея с микротранзакции, почитателите с терзание се запитаха дали и новият суперхит God of War 4 ще ги предложи.

No freakin way!!! – това бе късият отговор на основният дизайнер на играта Кори Балрог в Twitter в отговор на питане на почитателите.

God of War 4 излиза на 20 април в цялата си безмикротранзакционна хубост. Защото даже и да е понижила темпото по отношение на предното потомство, Sony продължава да прави най-хубавите извънредни игри на пазара.

Което, за жалост, не може да се каже за Ubisoft .

След като френската компания настойчиво унищожава поредност след поредност с безпределно изтърканата формула за отворен свят, новата ѝ игра Far Cry 5 няма да бъде подмината и от микротранзакциите. Утешението е, че те ще бъдат „видими“ – т.е. ще си купувате неща без скрити или хазартни детайли. С други думи, в шутъра няма да участват така наречен loot boxes, които са си чист комар.

Е, очевидно и за това би трябвало да сме признателни. На Ubisoft очевидно не им доближават парите и откакто таксуват цялостна цена за Far Cry 5, ще разчитат на почитателите да ги подкрепят в допълнение с заплащания.

Тъжни времена за гейминга наистина…

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР