След като добави поддръжка за вертикални раздели към своя браузър,

...
След като добави поддръжка за вертикални раздели към своя браузър,
Коментари Харесай

Microsoft Edge дава възможност за персонализиране на вертикалните табове

След като добави поддръжка за отвесни раздели към своя браузър, основани на Chromium, по-рано тази година, Microsoft сега работи по нова актуализация на Edge, която ще разреши на потребителите да трансформират размера на панела на отвесните раздели.

Докато хоризонталните раздели от дълго време са общоприетият метод за отваряне на голям брой уеб страници в други браузъри, отвесните раздели на Edge бързо се трансформират в известна опция, защото разрешават на потребителите да употребяват по-добре пространството на екрана на своя преносим компютър или екран, като това важи изключително за ултрашироките монитори.

Когато Microsoft за първи път актуализира Edge и вкара поддръжката на отвесни раздели, компанията добави бутон, който разрешава на потребителите да имат достъп до потребителския интерфейс посредством отвесни раздели и да превключват сред хоризонтални и отвесни раздели, според от техните желания. По това време обаче потребителите нямаха опция да трансформират размерите на оформлението.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР