След като ден по-рано цените на двата основни сорта петрол

...
След като ден по-рано цените на двата основни сорта петрол
Коментари Харесай

Цената на петрола расте


След като ден по-рано цените на двата съществени сорта нефт означиха доста намаляване в четвъртък сутринта още веднъж започват с растеж. Цената на контракта за месец юни за петрола вид Brent в следобедните часове на 25 април спадна до 73,28 $ за барел, само че по-късно се върна на равнището от 74,04 $ за барел.

Фючърсът за юни за петрола вид WTI на борсата в Ню Йорк (NYMEX) в сряда спадна до 63,2 $ за барел, само че по-късно приключи при цена от 68,03 $ за барел.

Тази заран цената на двата съществени сорта нефт продължава позитивната наклонност.

Договорът за юни за петрола вид Brent се котира при цена от 74,52 $ за барел, което е покачване от 0,886 %.
Фючърсът за лекия нефт WTI се търгува при равнище от 68,43 $ за барел, което е нарастване от 1,067 %.

Играчите на пазара се тормозят от излизането на Съединени американски щати от съглашението за иранската нуклеарна стратегия.
Рационалният разбор на всички изказвания на Тръмп не ми дават опция да считам, че той ще направи всичко, с цел да остане в границите на Съвместният повсеместен проект за деяние, сподели президентът на Франция Еманюел Макрон след диалозите с Тръмп по време на визитата си в Съединени американски щати.
Останалите страни, участващи в съглашението считат, че то би трябвало да се резервира. Този разнобой обаче води до следващото повишение на геополитическото напрежение, означават специалистите.

Така за следващ път политическият фактор се оказва водещ при цените на петрола и данните за нарастването на запасите от нефт в Съединени американски щати, съгласно данни на енергийното министерство не оказват значително въздействие върху пазара.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР