След като датата на кръщенето на принц Луи беше насрочена

...
След като датата на кръщенето на принц Луи беше насрочена
Коментари Харесай

Кого ще изберат Кейт и Уилям за кръстник на Луи? Ето ги претендентите!

След като датата на кръщенето на принц Луи беше планувана за 9 юли, вниманието се насочва към това кой ще има достойнството да стане кръстник на най-малкия член от кралското семейство.

Към момента по-вероятен избор е персоналният секретар на принц Уилям – Мигел Хед , макар че в края на март беше оповестено идното му отдръпване му от поста.

 Уилям Кейт кръщене Луи Getty

Хед скоро ще продължи кариерата си отвън двореца, само че активността му до момента е високо ценена, както се споделя и в изказването от пролетта.

На второ място съгласно залозите е Тиги Петифър – детегледачката на Уилям и Хари, която стартира да се грижи за тях при раздялата на Чарлз и Даяна през 90-те.

Смята се, че Петифър и до през днешния ден поддържа близки връзки с двамата принцове, за което приказва и наличието на кралската женитба предишния месец.

 Уилям Кейт кръщене Луи Getty

Твърде е допустимо обаче Уилям и Кейт да не се спрат единствено на един човек, съдейки от досегашния им опит.

За кръщенето на принц Джордж през 2013 година двойката избра цели седем души за кръстници, а преди две години щастливците бяха петима родственици и другари, които влязоха в тази роля за принцеса Шарлът.

 Уилям Кейт Шарлът Джордж Луи Getty

Напред в листата на залагания в английската букмейкърска компания Ladbrokes участват още аристократични имена. Това са дъщерята на херцогинята на Камила Паркър-Боулз – Лора Лоупс , някогашният прессекретар на Кейт Мидълтън – Ребека Прийстли , а не на последно място и Джейн Фелоус - сестра на принцеса Даяна, която също видяхме на сватбата на Хари и Меган.

 Уилям Кейт кръщене Луи Getty

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР