След като Дара категорично отказа в интервю за Нова телевизия

...
След като Дара категорично отказа в интервю за Нова телевизия
Коментари Харесай

Гаджето на Дара: Любовта с нея пари

След като Дара изрично отхвърли в изявление за Нова телевизия да приказва за настоящия си обичан, единствено 24 часа по-късно, той й се изясни с дълъг пост, видя Hotnews.bg. Мартин Димитров, с който тя има връзка от предходната година, направи трогателно обръщение, което е озаглавил "Кратък роман за любовта ". 25-годишният инфлуенсър, който има дребен опит като публицист, илюстрира излиянието си със фотография на двамата от студиото на „ Гласът на България “. В предаването Дара за първи път бе член на журито. „ Досега извънредно доста пъти си блъсках главата и въртях едни и същи въпроси, с цел да доближи до прозрението “къде мамка му е тази обич и по какъв начин наподобява?”. За скромния си 25 годишен опит научих, че любовта е там, където минимум съм очаквал. Тя за мен се прояви в пълнотата. Във всички форми и всички положения.

Понякога е близко, от време на време е надалеч, различен път па̀ри, а по-късно студът се прокрадва и стартира да поражда подозрение, само че даже там има обич. Да, за Бога, естествено, че е мъчно и бъркаш, само че съществуват две съществени неща, по които всички на този свят си приличаме и те са, че сме тук, с цел да се учим и да обичаме. О, да, тя съществува. Това не е насълзен роман, а апел да се споделят и хубавите неща в живота. Любовта е мотор и ентусиазъм. Това, което претърпях и претърпявам, го поисквам от сърце на всеки, тъй като любовта е най-бързо настоящата билка за един по-добър живот. В моя случай, любовта си има име и се споделя Даринка.

Именно тя ми оказа помощ да схвана, че няма по-прекрасно нещо на света от това да видиш пламъка в очите на обичан човек, устрема му да бъде, а не да има. Гордея се с твоето израстване и всички вътрешни борби през, които мина и не се съобщи, тъй като повярва в любовта. Ти си образец и ентусиазъм за мен! Обичам те! “, реди младежът, който очевидно не склонен с решението на певицата да не приказва за персоналния си живот. Преди изявлението за Нова телевизия, тя отхвърли да приказва за Мартин и в предходно присъединяване в bTV.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР