След като дълго време Иван получаваше куп подигравки за тялото

...
След като дълго време Иван получаваше куп подигравки за тялото
Коментари Харесай

Ирина ли е виновна: След Фермата Иван Христов е неузнаваем...

След като дълго време Иван получаваше куп насмешки за тялото си, в този момент може да натрие носа на всички с новата си форма

Невероятна промяна претърпява водещият и продуцент на „ Фермата ” Иван Христов. Той крепко се е захванал с фитнес и резултатът е задоволително добър, с цел да може да се хвали с мускулите си в Инстаграм. Половинката от дуета Иван и Андрей пусна в общия им профил в обществената мрежа видео, което демонстрира пътя към заякването си.



 
 Освен натоварващите извършения в салона и бягането на писта, за триумфа на Христов има значение и треньора му. Това е не какъв да е, а Ванко от „ Сървайвър ”, написа vihrogon.bg. Както е известно, той и половинката му Ганка, която срещна в шоуто за оцеляване, имат лична графа  по bTV за извършения за всеки. Ванко обаче очевидно се е заел персонално с формата на адаша си.

Предната седмица Андрей Арнаудов беше посочил своите тренировки, които са по-скоро игра с детето му. Те  са напряко смешни в сравнението с това, което прави „ екранната му половинка ”. С новата си подготовка Иван Христов, който по обучение е артист, току виж получи роля и в някой екшън.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР