След като дълго време бе рекламно лице на безброй модни

...
След като дълго време бе рекламно лице на безброй модни
Коментари Харесай

Николета превзема модния бизнес с...

След като дълго време бе рекламно лице на безчет фешън марки за всевъзможен тип дрехи, Николета Лозанова реши да стартира да развива собствен личен бранд и да навлезе по-навътре в бизнеса.

Всъщност проектите на плеймейтката към този момент са факт. Тя сътвори марката "NL 4 YOU ", оповестява HotArena.

Ни Ло даже е направила място на своята "рожба " в обществените мрежи, както и специфичен уеб страница, които напълно скоро ще стартират да действат.

А какво тъкмо предлага Ни Ло? Половинката на Ники Михайлов в началото ще започва с бански костюми, кройките, на които са направени по нейни хрумвания. Със сигурност всеки един от моделите ще бъде необикновено секси, като самата Николета.

Първият продукт е розов бански от две елементи, който наподобява много автентично — въпреки да съставлява две обособени половинки, те са свързани и основават усещане за цялостен бански.

Ето какво написа брюнетката в нета, с цел да показа новото си начинание: "Отдавна не съм ви скандализирала, шокирала и разгорещявала! Сега ще го направя с гръм и тропот, както единствено аз го мога....обожавам да виждам евентуални съпернички, секси и забележителни. С тази мотивация сътворих и първата си сбирка бански костюми, авторска, заредена с доста пристрастеност. Това лято ще бъде по-вълнуващо от всяко, а дрескодът е единствено и само един — @nl.for.you! Are you ready?! "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР