След като четвърти ден и си разменят остри реплики и

...
След като четвърти ден и си разменят остри реплики и
Коментари Харесай

"Демократична България" предлага в парламента да се влиза само със сертификат за COVID-19

След като четвърти ден и си разменят остри реплики и обвинявания по тематиката дали да се влиза в Народното събрание единствено със документ за COVID-19 (за имунизиране, преболедуване, проучване или антитела), " Демократична България " е внесла в деловодството на Народното събрание план на решение, чието гласоподаване през идната седмица може да постави завършек на дебатите.

В плана е заложено както депутати, по този начин и техните сътрудници, администрацията на Народното събрание и публицисти да влизат в Народното събрание единствено с годно уверение. А в случай че нямат такова, на входа на постройката да се вършат бързи проби, които да са за сметка на Народното събрание.

По-рано в петък (10 декември) обединението ГЕРБ - Съюз на демократичните сили разгласи, че също ще внесе решение по тематиката за документите,, че поддържат условието за достъп със документ да важи и за Народното събрание дружно с редица други места на закрито в страната. Проектът на решение на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили ще планува да бъде длъжен министърът на опазването на здравето да анулира документите за цялата страна, като аргументът им бе, че има двоен стандарт сред депутатите и останалата част от обществото.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР