След като близо месец си държаха езика зад зъбите, двете

...
След като близо месец си държаха езика зад зъбите, двете
Коментари Харесай

Двете най-устати участнички във Фермата“ свалиха маските

След като близо месец си държаха езика зад зъбите, двете най-устати участнички във „ Фермата “ смъкнаха маските и се захапаха грубо, видя Lupa.bg. Една от най-атрактивните, само че и най-дразнещи дами във „ Фермата “ - рускинята Альона, съумя да надприказва доскорошното дрънкало №1 на риалитито. Русокосата участничка отвори по-голяма паст даже от непобедимата в дърдоренето Хепи Ванче, която е шампионката от шестия сезон на предаването.   

„ В нашия тим тарикатката е Ваня. Мотае се напред-назад като водорасло в морето и се прави на ударена, единствено и единствено да не работи. Мисли си, че като един път е спечелила предаването, в този момент ще е на курорт “, разгласи Альона. Отраканата рускиня също обществено упрекна Ваня, че играе в комбина с приключенеца Митко Гуспата, тъй като двамата са близки другари и отвън „ Фермата “.



Хепи Ванче

Думите й наскърбиха надълбоко Хепи Ванче, която пожела да напусне тима си „ Стари герои “, с цел да не поддържа връзка с Альона и да се причисли към отбора „ Нови очаквания “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР