След като близнаците Борис и Стефания, навършиха 2 години в

...
След като близнаците Борис и Стефания, навършиха 2 години в
Коментари Харесай

Сериозно притеснение за близнаците тресе Ева Веселинова

След като близнаците Борис и Стефания, навършиха 2 години при започване на април, майка им Ева Веселинова е решила, че е време да тръгнат на ясла.

 

Блондинката желае още веднъж да се върне към журналистическата специалност, само че досега нямаше този късмет около денонощните й занимания с бебетата. След като дребните тръгнат на ясла, тя безспорно ще има повече свободно време.

 

Ева разяснява, че невръстните й отрочета ще посещават частна ясла. Бившата кореспондентка от „ Господари на ефира ” и „ На кафе ”  има вяра, че там ще се грижат добре за тях, само че занапред е много обезпокоена дали ще съумеят бързо да свикнат с новата среда.

 

„ Започваме акомодация на дребните в ясла. Какво ще ме посъветвате, с цел да е равномерен и прелестен преходът? И допустима ли е въобще лесната акомодация? Както всеки родител, и аз се тормозя ужасно доста! Още повече, че до момента в никакъв случай не са се отделяли от мен. Изтръпвам като си помисля, че ще имат потребност от мен, а аз няма да съм там. Но моите усеща не са значими! Искам те да са спокойни и щастливи, а не да се почувстват изоставени. Надявам се да съумея да трансформира този интервал в едно прелестно и красиво премеждие ”, споделя разтревожената майка с почитателите си в Инстаграм.

 

Месечната такса за близнаците в частната ясла възлиза на стойност към 2000 лв.. Това обаче не тормози Ева Веселинова, която печели добре от реклами в обществената мрежа, а и заплатата на мъжа й, който работи в икономическа полиция, също не е неприятна.

 

Блондинката не крие, че е подготвена още веднъж да се изявява на дребния екран и по тази причина е взела решение да изпрати децата на градина и да рестартира кариерата си.

„ Да, мисля да се върна към специалността си. Аз съм публицист и обичам работата си ”, призна неотдавна тя.

 

Веселинова даже загатна, че към този момент е получила примамливо предложение, само че не издаде от коя медия. Едва ли ще се върне в предаването „ На кафе ”, предвид обстоятелството, че с Гала са в обтегнати връзки. Докато работеха дружно, двете руси дами не можеха да се понасят и това си личеше отдалеко, колкото и да го отричаха.

 

Ева се гордее, че е публицист по обучение. Навремето тя проби с голи фотоси в „ Плейбой ” и множеството фенове смятаха, че е следващата плеймейтка, набутана в малкия екран. Днес майката на близнаци се отхвърля от предишното си на модел и дори остро подлага на критика дамите, които се разголват за привличане на внимание.

 

Бременността й я смъкна от ефир и през последните 2 години тя се занимаваше главно с децата си. Междувременно русокоската стартира да работи и като инфлуенсър. Почти всеки пост в персоналния ѝ профил в Инстаграм към този момент е с рекламна устременост.

„ Освен да се грижа за бебчетата, съумявам да се наемам и с разнообразни рекламни акции, само че става постепенно и мъчно. С две дребни деца не е по никакъв начин елементарно да бъдеш пълностоен човек! ”, споделяше журналистката.

 

Ева рядко приказва за бащата на Борис и Стефания. 

„ Изписаха се какви ли не неистини, само че аз мълчах и пазих любовта ни. Мъжът ми е млад, хубав, добър, любящ, безрезервен и целенасочен. Това е всичко, от което нуждая се. Не е женен продуцент, не е паралия, нямам и загадъчен покровител ”, разяснява преди време тя.

 

Близки до нея настояват, че думите ѝ не са надалеч от истината, тъй като благоверният ѝ е с 2-3 години по-млад от нея и не е милионер, а държавен чиновник, въпреки и почитан. Любимият на Ева се разписвал против заплата от 3500 лв., като тя скачала до 5-6 бона при разкрити закононарушения и допълните бонуси.

 

Преди да се запознае с сегашния си сътрудник обаче, русокосата водеща в действителност имаше връзка с доста възрастен грък, който дори се радвал и на внуци. Тя обаче не останала удовлетворена от ролята й на държанка и се разделили. Точно тогава срещнала и служителя на реда, с който решила да сътвори семейство. Миналата година се придвижиха в ново, по-голямо жилище.


Както Веселинова нееднократно е разкривала, до момента с мъжа й сами отглеждали близнаците и не разчитали на непозната помощ. Към днешна дата обаче към този момент било неотложно децата да бъдат изпратени на ясла.

„ Нека да поддържат връзка с връстниците си и да основават нови усещания. Дано да свикнат бързо! ”, надява се Ева.

Инфо: Уикенд

Тагове: Ева Веселинова журналист близнаци деца ясла „ Господари на ефира “

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР