След като битката с Тайсън Фюри пропадна Антъни Джошуа все

...
След като битката с Тайсън Фюри пропадна Антъни Джошуа все
Коментари Харесай

Антъни Джошуа пред бой с Кошмара

След като борбата с Тайсън Фюри пропадна Антъни Джошуа към момента търси противник. Бившият първенец в тежка категория е пред конфликт с Крис Ареола. Боксьорът с прякор Кошмара самичък разкри, че има опция да се изправи против Ей Джей. Това ще стане при започване на идната година.

„ Следващият ми противник ще е Джошуа, само че може и някой различен “, разгласи Ареола. „ Който и да бъде, едно е несъмнено, ще има призрачен ден. Ще ви кажа истината. Аз обичам да се удрям. Обичам това, което върша “, разгласи Ареола.

Роденият в Съединени американски щати боксьор от мексикански генезис призна, че договаря с тима на Джошуа. Последният пердах на Ареола бе против Анди Руис, който през 2019 година победи Ей Джей и му взе купите.

„ Има договаряния с Джошуа. Трябва да уточним някои неща и да забележим дали ще се случи. Ако не стане, няма значение. Аз по този начин или другояче ще изляза на кръга още веднъж “, разгласи Ареола.

Джошуа е в серия от 3 загуби от последните си 5 мача. Освен провалянето от Руис, британецът загуби два пъти от Олександър Усик.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР