След като беше видяна без годежния си пръстен на фона

...
След като беше видяна без годежния си пръстен на фона
Коментари Харесай

Моли-Мей Хейг със сълзи признава, че е „преминала през това“ на фона на страховете от раздялата с Томи Фюри

След като беше забелязана без годежния си пръстен на фона на спекулации за разлъка, Моли-Мей Хейг в този момент се обърна към обществените медии с цел да изясни на почитателите, че е „ минала през това “.

Седнала в дрешника си със свежо лице с коса, вързана на кок, облечена в качулка, някогашната звезда на Love Island изглеждаше унила и разплакана. Майката на едно дете, 24, която е сгодена за боксьора и друга риалити звезда Томи Фюри, стартира своя влог с думите на почитателите: „ Момчета, в действителност не знам какво да ви кажа тъкмо в този момент, знам какъв брой неприятно Гледам, повярвай ми, колкото и зле да наподобявам, се усещам двадесет пъти по-зле. "

Двойката се сгоди през юли тази година и изглеждаше по-силна от всеки път до скорошното му пътешестване до ОАЕ. След това тя въздъхна надълбоко, като погледна към тавана, изглеждайки разплакана, и продължи: „ Публикувам този влог през днешния ден. Вероятно е един от най-лошите влогове, които съм създавала, само че желая да го обявявам през днешния ден, тъй като си сложих моя Instagram през вчерашния ден споделяше, че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР