След като беше поотслабнала за Игри на волята, Жени Джаферович

...
След като беше поотслабнала за Игри на волята, Жени Джаферович
Коментари Харесай

Феновете са изненадани: Жени Джаферович пак стана двойна преди празниците

След като беше поотслабнала за „ Игри на волята ”, Жени Джаферович отново е станала двойна. Това излиза наяве от фотоси от премиерата на книгата на Славена Вътова „ Хапки благополучие ”, които новоизлюпената писателка показа в сряда.

Тя в действителност направи две представяния на своето произведение - едното за медиите и другото - единствено за другари. Жената на Ваня Джаферович е била на второто, с помощта на което в продължение на десетина дни новината за променената й към по-лошо фигура беше опазена в загадка в общественото пространство.

Виж още: 4500 лева на нощ?! Ето какъв брой коства първокласната отмора на НиЛо, с Михайлов се награбиха предколедно

Славена обаче не се сдържа и разгласява фотография с Жени и нейната приятелка Биляна Запрянова. На фотоса проличава, че госпожа Джаферович е извънредно наедряла. Това се вижда даже под необятното палто, с което театралничи, евентуално с вяра да скрие непотребните си килограми. Напълняването се е отразило даже на лицето й, което наподобява подуто като балон.

Не е ясно какъв брой кг тежи Жени, само че сигурно са доста над нормата. Проблемът й от дълго време не е козметичен и изящен, а заплашва да стане здравословен, в случай че Джаферович не се вземе в ръце и не смъкна най-малко десетина кг, написа " Уикенд ".

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР