След като бе гласувано правителството Денков-Габриел членовете на Централната избирателна

...
След като бе гласувано правителството Денков-Габриел членовете на Централната избирателна
Коментари Харесай

ЦИК обявява имената на четирима нови депутати

След като бе гласувано държавното управление „ Денков-Габриел ” членовете на Централната изборна комисия ще проведе онлайн съвещание в четвъртък. На него ще станат ясни имената на новите четирима депутати, които да попълнят местата на определените за министри представители от 49-ото Народно заседание.

Бившият народен представител от Движение за права и свободи Бюнамин Хасан влиза в Народното събрание като народен представител от „ Продължаваме промяната-Демократична България “ на мястото на определения за министър-председател Николай Денков. Хасан беше втори в шуменската листа на обединението. Бил е ръководител на общинската организация на Движение за права и свободи в района, претендент за кмет и заместник-областен шеф, само че напусна през 2017 година

Трима нови депутати влизат на мястото на определените за министри Асен Василев, Атанас Славов и Андрей Цеков. Това са от Хасково Веселин Недев, от Стара Загора Радослав Василев, и двамата някогашни депутати в предходното Народно заседание, и от 24-и МИР-София Росица Пандова.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР