След като Българската банка за развитие стои зад купувача на

...
След като Българската банка за развитие стои зад купувача на
Коментари Харесай

Бойчев: След като ББР стои зад купувача на ЧЕЗ, това означава, че и правителството стои зад Гинка


След като Българската банка за развиване стои зад купувача на ЧЕЗ, това значи, че и държавното управление на Бойко Борисов стои зад Гинка Върбакова. Това съобщи Жельо Бойчев по време на брифинг в Народното събрание, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Бойчев изясни, че той и други депутати от Българска социалистическа партия са били в секретното деловодство на Народно събрание, където видели поредна насмешка на министър-председателя Борисов към тях. „ Беше ни възложен един хвърчащ лист, без никакъв автограф, без никакъв щемпел с информация, която няма никакво съображение да бъде класифицирана. Настояваме това да бъде предоставено и разкрито, с цел да може да бъде употребено на следващия ден на съвещанието на взаимното съвещание на Комисията по енергетика, с цел да има смисъл от това чуване “, сподели Бойчев.

Българска социалистическа партия упорстват на следващия ден на същото съвещание на комисията да бъде поканено управлението на Българската банка за развиване и да изясни за какво е излъгала, че няма никакво отношение към покупко-продажбата на ЧЕЗ.

„ След като Българската банка за развиване стои зад купувача на ЧЕЗ, това значи, че и държавното управление на Бойко Борисов стои зад Гинка Върбакова. Тези въпроси ще търсим на следващия ден “, сподели Бойчев.

Затова и ПГ на Българска социалистическа партия към този момент внесло проекторешение за основаване на Анкетна комисия за ЧЕЗ. „ За нас държанието на господин Борисов е необяснимо и безпричинно по никакъв метод. Той или лъже българския народ, че няма информация за тази договорка или противоположното. Ако той в действителност не е знаел, мястото му не е там “, съобщи още Жельо Бойчев.

Стана ясно още, че във връзка договорката с ЧЕЗ Българска социалистическа партия приготвя и законодателни начинания за запазване на националния интерес. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР