След като българо-македонското турне стартира с огромен успех в гр.

...
След като българо-македонското турне стартира с огромен успех в гр.
Коментари Харесай

One Love Tour превзема морето с два грандиозни петчасови концерта в рамките на 24 часа - Слънчев бряг на 17 август и гр. Варна на 18 август

След като българо-македонското турне започва с голям триумф в гр. Банско и продължи с двудневен маратон в Македония, където общо над 13 000 индивида слушаха и пяха с обичаните си реализатори, One Love отива на море.

Но не на отмора, а с цел да зарадва почитателите си, които отмарят в Слънчев Бряг и Варна. Освен най-големите шлагери на обичаните реализатори Ъпсурт, Криско, Слаткаристика, Гери-Никол, Тони Зен и DJ Гоце, концертите оферират и режисиран театър. Продуцентът и ефирен водещ Андрей Арнаудов открива шоуто, а гостите на имат опция да станат риалити звезди във кино лентата за турнето, който се снима и ще бъде излъчен тази есен по bTV.

Организаторите оповестиха, че се чакат огромни изненади от изпълнителите, свързани с ефектното им появяване, хореография и сценография. Не пропускайте да станете част от лятната страст One Love Tour и морските концерти в Слънчев Бряг на 17 август и гр. Варна на 18 август!
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР