“След като бъдат внесени оставките, ние ще вземем решение в

...
“След като бъдат внесени оставките, ние ще вземем решение в
Коментари Харесай

Димитър Лазаров за трите министерски оставки: Нормално е да се поеме политическа отговорност

“След като бъдат импортирани оставките, ние ще вземем решение в парламентарната група. Нормално е да бъде поемана политическа отговорност ”. Това разяснява в предаването „ Преди всички “ депутатът от ГЕРБ Димитър Лазаров по отношение на оставките на министрите на превоза, вътрешните работи и на районното развиване след злополуката край Своге.
„ Оставките още не са импортирани в Народното събрание. Тук приказваме за политическа отговорност, не приказваме за виновност на тези трима министри от ГЕРБ, които подадоха оставки. Това е обикновено и се практикува и в другите страни. /…/ Ще има съдружен съвет на ръководещите. Там ще се вземат решение тези въпроси. ГЕРБ постоянно демонстрира, че може да поема политическа отговорност “, разяснява той.

През идващия политически сезон ГЕРБ продължава със законодателна стратегия, акцентира депутатът от ГЕРБ. За излизането на част от депутатите от Българска социалистическа партия отвън пленарна зала и идните им срещи с жители, Лазаров разяснява: „ 20 души щели да останат в Народното събрание. От година и нещо следя гласувалите от Българска социалистическа партия – те повече от 20 души в Народното събрание не гласоподават. Обикновено гласоподават „ въздържал се “ – 20-30 души “.

Цялото изявление чуйте в звуковия файл. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР