След като австралийският Daily Mail написа, че Лиъм Хемсуърт е

След като австралийският Daily Mail написа, че Лиъм Хемсуърт е ...

Залез на плажа: Лиъм с пост за раздялата с Майли.


След като австралийският Daily Mail написа, че Лиъм Хемсуърт е коментирал пред тях раздялата си с Майли Сайръс, звездата от „Игри на глада“ публикува пост на страницата си в Instagram.

От написаното от него се потвърждава новината за раздялата му с Майли, но така също се разбира и че той не е обсъждал с никого официално тази тема.

Той написа: „Здравейте на всички. Само набързо да отбележа, че наскоро с Майли се разделихме и ѝ пожелавам единствено здраве и щастие по пътя напред.Това е личен въпрос и не съм правил никакви коментари пред журналисти или медии. Всички съобщени цитати, приписани на мен, са неверни. Мир и любов.“
Вижте тази публикация в Instagram.
Публикация, споделена от Liam Hemsworth (@liamhemsworth) на Авг 12, 2019 в 8:41 PDT

Постът се появи дни след като сп. People излезе със съобщение за раздялата. То е било изпратено от официалния говорител на певицата и в него се казва, че двамата са се договорили да се разделят и това е най-доброто, което могат да сторят един за друг. Също така се допълва, че те ще се съсредоточат върху себе си и кариерите си, както и молят да се уважава правото им на личен живот.

Преди поста в социалните мрежи Лиъм бе видян да се разхожда посърнал в компанията на брат си и децата на Крис Хемсуърт.

В същото време Майли пък се наслаждаваше на почивката си край езерото Комо в Италия с Кейтлин Картър – бившата съпруга на Броуди Дженър.

Свърши се: Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт се развеждат

След раздялата: Лиъм Хемсуърт коментира развода с Майли

Източник: tialoto.bg