След като аржентинската лига видимо изпадна в икономическа криза заради

...
След като аржентинската лига видимо изпадна в икономическа криза заради
Коментари Харесай

Франция става новия дом за кубинците

След като аржентинската лига очевидно изпадна в икономическа рецесия поради пандемията от ковид, и в допълнение на многото " гаучоси ", няколко кубински волейболисти също ще се реалокират във френската Лига А. Елитът на Франция ще бъде шампионата, което ще одобри максимален брой играчи от националния тим на Куба.
 Аржентинското " настъпление " във Франция продължава
В отбора на Шомон, който се води от някогашният селекционер на България Силвано Пранди, се чакат да дойдат центъра Роами Алонсо (от италианския Равена), посрещачът Осниел Мергарехо от аржентинския Боливар Волей, както и диагоналът Хесус Ерера също от Боливар.

" Много съм благополучен и припрян да играя и да пораствам. Ще направя всичко допустимо всеки ден да бъда по-добър. Мисля, че във Франция ще имам по-добра опция да се изявя. В Шомон ще имам повече място. Треньорът е доста добър, като треньора на Равена, само че сега би трябвало да играя повече. Ще ползвам наученото от Италия ", показа Роами Алонсо пред радио Хавана.

Има и още двама кубинци, които напущат тима на Обрас (Сан Хуан) - диагоналът Хосе Ромеро евентуално ще отиде в Аячо, а посрещачът Хулип Карденас в Туркоа.
 Аржентинска инвазия във Франция за новия сезон
Също във Франция, само че в Поатие, се чака да подпише контракт Хосе Мигел Гутиерес, който е по-малкия брат на Мигел Давид Гутиерес. Изключение може да направи само центърът Хавиер Консепсион, който да продължи кариерата си в полския Индикпол (Олшчин).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР