След като Apple показа дисплея с прорез на екрана, това

...
След като Apple показа дисплея с прорез на екрана, това
Коментари Харесай

Нова информация за смартфона OUKITEL K8: 6,0-инчов FHD+ екран и 5000 mAh батерия

След като Apple сподели екрана с разрез на екрана, това се трансформира в нова мода. Много производители започнаха да употребяват сходни екрани, предлагащи по-голяма повърхност на екрана.
Но към момента има хора, харесващи чистите екрани с прави страни, без разрез. OUKITEL K8 е тъкмо подобен смарт телефон – без разрез, само че който можете да харесате още щом го видите.Сега се появи информация, че новият K8 ще съчетая 5000 mAh батерия с чист и грациозен дизайн, с което да се трансформира в цялостен шлагер.



OUKITEL K8 ще има 6-инчов FHD+ екран със съответствие на страните 18:9 . Благодарение на тънките рамки, дисплеят заема 82,4% от предния панел . Нещо повече, K8 приема AUO марката с A+ качество на LCD екраните и специфичното японско стъкло Asahi , употребявано в сензорния екран. Точно както при предходния K7, новият K8 ще има тонизиран LCD екран , защитаващ очите и осигуряващ висококачествени изображение. K8 ще има и трицветен светодиод за уведомленията . Производителят е оставил общоприетото 3,5 милиметрово аудио гнездо и K8 е доста подобаващ за слушане на музика със общоприети слушалки.

Задният панел на смарт телефона е доста ергономичен и съвършено стои в ръката. Капакът е изработен от поликарбонат, затрупан с 3 пласта специфична багра плюс още един UV пласт целулоидно покритие , с което е получен железен искра, върху който не остават отпечатъци. В горната част на задния панел е сложена главната двойна камера и скенера за пръстови отпечатъци . Резолюцията на предната камера е 13 МР без интерполация. Очаква се доста положително качество на фотосите, тъй като се употребяват датчици на Sony . Според OUKITEL, новият K8 ще поддържа както отключване посредством скенер за пръстови отпечатъци , по този начин и посредством различаване на лицето .

Със своята мощна батерия, грациозен дизайн, огромен екран с висока резолюция, общоприетоо 3,5 мм аудио гнездо, фотосензори на Sony, различаване на лица и скенера за пръстови отпечатъци, OUKITEL K8 е смарт телефон, на който всеки ще обърне внимание. Очакванията са OUKITEL K8 да излезе до края на месец юли, когато ще съобщим подробната информация за това забавно мобилно устройство.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР