След като Антония Петрова-Батинкова лично опроверга информацията, че е пред

...
След като Антония Петрова-Батинкова лично опроверга информацията, че е пред
Коментари Харесай

Злите езици замълчаха след снимки на Антония Петрова

След като Антония Петрова-Батинкова персонално опроверга информацията, че е пред разлъка с мъжа си Ивайло, както се тиражираше дни наред в общественото пространство, не щеш ли пристигна и следващото удостоверение, че двамата са все по този начин щастливи дружно.  

Антония имаше рожден ден на 13 май, за който не разгласява в профила нито една фотография - факт, което докара и до вълната от свободни съчинения. Личният си празник обаче, тя е отпразнувала измежду екзотика, слънце и фамилията си - в отдалечен Дубай. Нещо повече - с цел да празника цялостен, единствено ден по-рано дребният й наследник Ивайло е направил първите си крачки самичък.

" Малкият Ивайло ни направи доста щастливи, тъй като проходи ден преди рождения ми ден, по този начин се получи двоен празник за фамилията ни ", споделя щастливата майка, а идващите фрагменти споделят задоволително за това дали тя и брачният партньор й Ивайло са пред бракоразвод поради невярност от негова страна.

" Ивайло да ми изневери на мен?! Това е вица на годината! В него съм по-сигурна, в сравнение с в себе си, просто няма по какъв начин да се случи сходно нещо! ", сбита бе  Антония във връзка спекулациите.

Очевидно съвършеното ни семейство нервира доста хора, дотолкоз, че са подготвени да измислят откровени неистини, само че ще би трябвало да ги отчайвам - провал във взаимоотношенията ни е неосъществим - и двамата сме уверени в това - няма нещо, което може да ни раздели. А сходни трудове единствено ни разсмиват и всички към нас откровено се забавляват ", добави още пред " Блиц " Антония, която преди този момент разясни, че на процедура сходен сюжет не наподобява вероятен, защото с Ивайло фактически са дружно по 24 часа - освен около фамилията, само че и тъй като работят на едно и също място
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР