След като Антон Хекимян напусна бТВ в София продължава да

...
След като Антон Хекимян напусна бТВ в София продължава да
Коментари Харесай

Епицентър: Антон Хекимян все пак ще е кандидатът на ГЕРБ за кмет на София?

След като Антон Хекимян напусна бТВ в София продължава да върви мълвата, че той ще е кандидат-кметът на ГЕРБ за София. Тя бе отречена импровизирано през вчерашния ден пред Епицентър. бг от централата на партията. Твърди се, че такава позиция не е предлагана на журналиста.

Другага версия за напускането на знаковото лице на БТВ бе, че е обвързвано с пренасяне в Нова ТВ. Но импровизирано и от Народоосвободителна въстаническа армия тв отхвърлиха това. 

В самата БТВ настойчиво се приказва, че сътрудника им отива в политиката и не е могъл да откаже на предложение на Борисов да се впусне в кметската напдпревара в София. От последните ходове на Борисов в излиза наяве, че той търси кандидатура с рейтинг, която да изправи против Терзиев. В Пловдив Борисов сподели, че има шестима доста положителни претенденти за София. " Сега като се прибера, ще преценява ", добави водачът на ГЕРБ.
 

Във всички случаи е необичайно, дори извънредно извънредно седмица пред избори най-важният пост в една медия - шефът на нови и публицистични излъчвания да напусне без пояснение и без малкия екран да е намерила негов заместител.

Уточнява се, че в междинния интервал, основният изпълнителен шеф на " Би Ти Ви Медиа Груп " Ралф Бартолaйт ще дава отговор за новинарското наличие, дружно с основния редактор на " bTV Новините " Веселина Петракиева, с основния редактор на " Актуални излъчвания " Искра Владимирова и с мениджъра уеб наличие и изпълнителен продуцент на редакция " Спорт " Владислава Лазарова.

bTV разгласи, че „ приема с неотложен резултат оставката на Антон Хекимян, директор „ Новини, настоящи излъчвания и спорт “, в резултат на неговото решение да продължи в друга професионална посока “.

Хекимян написа в профила си във " Facebook ", че  " не мога да скрия, че решението да поема в друга посока е извънредно мъчно ".  " Но всеки, който ме познава същински, е наясно, че обичам провокациите и не се опасявам ", загатва той за професионалното си бъдеще.

Името на Хекимян стартира да се разяснява и от социолози и политически наблюдаващи. Според Андрей Райчев той има шансове да победи на втори тур издигнатия от ПП-ДБ Васил Терзиев.

Райчев е на мнение, че в случай че Антон Хекимян е претендентът на ГЕРБ за кмет на София, ще е мощен ход на Бойко Борисов и има късмет да бие претендента на ПП/ДБ за кмет на София Васил Терзиев. Хекимян ще има от кое място да взима гласове, до момента в който Терзиев нямало да има от кое място да взима.

Според Боряна Димитрова обаче претендентите за кметския пост би трябвало да покажат и умения, опит, знания и квалификации за ръководство на най-големия град в страната.

Еднот е Хекимян да е известен, друго е хората да го припознаят като кмет, предупреди Боряна Димитрова.

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР