След като Антъни Скарамучи, основател на SkyBridge Capital, предвиди потенциален

...
След като Антъни Скарамучи, основател на SkyBridge Capital, предвиди потенциален
Коментари Харесай

Биткойн ще се изстреля до $170,000 преди края на 2025 година според топ финансист

След като Антъни Скарамучи, създател на SkyBridge Capital, планува евентуален скок на цената на Биткойн (BTC) до равнища над $170,000 до 2025 година, заради предстоящото халвинг събитие, той посочи, че прогнозата му се основава на разбор на данни.

Разширявайки прогнозата си за цената на BTC след халвинга, Скарамучи уточни исторически данни, свързани с предходни такива събития и последвалите ги ценови трендове. Той акцентира, че с приключването на Биткойн халвинга, предстоящ през април 2024 година, крипто пазарът ще отрази динамичността на пазарния цикъл.

Опирайки се на данни от предходни халвинг събития на Биткойн , Скарамучи означи исторически модел, при който цената се умножава по четири почти 18 месеца след събитието.

Следователно, в случай че приемем, че по време на халвинга цената на Биткойн е $35,000, той предвижда евентуално повишаване до $170,000 към 18 месеца по-късно. Освен това Скарамучи предвижда цена от $200,000 за Биткойн, в случай че тя стартира от $50,000, когато настъпи халвинга.

Обсъждайки правните провокации, пред които е изправена Комисията за скъпи бумаги и фондови тържища на Съединени американски щати (SEC), Скарамучи допусна, че ръководителят на SEC Гари Генслер може да бъде сюрпризиран от дейностите на Grayscale и Ripple, като загатна за правни разногласия през 2023 година

Съдията по делото на Grayscale разкритикува работата на SEC по заявката за превръщане на Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) в спот Биткойн ETF като “ “.

Поглеждайки към дълготрайното бъдеще, Скарамучи планува десетократно нарастване на цената по отношение на сегашния ценови диапазон на BTC.

Тази прогноза се основаваше на догатката, че общата пазарна капитализация на Биткойн ще доближи най-малко половината от пазарната капитализация на златото, оценена на $14.5 трилиона. Следователно, с цел да може BTC да доближи пазарен размер от $7 трилиона, ще е належащо десетократно нарастване на сегашната му цена.

Скарамучи акцентира значимостта на разбирането на динамичността на Биткойн като средство за предпазване на стойност, като се има поради неговият евентуален напредък.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР