След като Ангел се оказва десетият участник в експеримента ,

...
След като Ангел се оказва десетият участник в експеримента ,
Коментари Харесай

Експериментът на Теа с 10 първи срещи завършва успешно

След като Ангел се оказва десетият участник в опита, той отхвърля да излезе на втора среща с Теа. Каква е повода за сполучливия край макар отхвърли на чаровния барман следва да научите във финалния епизод на риалити уеб сериала първо във
 Теа NOVA
След катастрoфалните девет първи срещи, десетата е право в десетката. Теа избира Ангел да бъде последният участник в предизвикването . Срещата им стартира повече от добре. Двамата вършат анализ на предходните участници и стигат до извода, че никой един от тях не е подобаващ за Теа . Прекарвайки повече време дружно с Ангел, Теа намерено му разкрива благосклонностите си и го кани на втора среща. Изненадващо барманът отхвърля изрично.

Защо Ангел отхвърля предлагането за втора среща с на дамата на своето сърце следва да разберете в последния епизод на.
 Теа и Ангел NOVA-->
Въпреки че отхвърля да даде късмет на Теа, Ангел остава нейна опора откакто писателката получава шокиращо позвъняване от татко си. Неочакваният контакт с индивида, който съвсем не познава я изкарва отвън релси. С поддръжката на Ангел, тя взема решение да се срещне очи в очи с повода за опита.

Какво мислят Мина и Стела за Теа и Ангел ? Защо барманът отхвърля да даде късмет на любовта си и какво довежда до финалния триумф на опита? Отговорите ще откриете единствено и само в последния епизод на риалити уеб сериала единствено във.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР