След като американската тенисистка Даниел Колинс и вицепрезидентът на Германската

...
След като американската тенисистка Даниел Колинс и вицепрезидентът на Германската
Коментари Харесай

Още една тенисистка се възмути от Джокович

След като американската тенисистка Даниел Колинс и вицепрезидентът на Германската тенис федерация Дирк Хордорф се изрекоха сериозно по адрес на Новак Джокович в последните дни и часове, същото стори и нидерландката Кики Бертенс. В случая обаче мотив за коментара на Бертенс не беше изявлението на Ноле, че поради строгите ограничения, свързани с пандемията от ковид, може да пропусне US Open или, че е пропуснал значим конферентен диалог в платформата Zoom, до момента в който е играл футбол.

 Нова порция рецензии към " футболиста " Джокович
Световната №7 се възмути от държанието на международния №1 в навечерието на проведения от него показателен шампионат с благотворителен темперамент Adria Tour, в който присъединяване ще вземе и единственият българин в международния тенис хайлайф Григор Димитров. Ноле посрещна Гришо в Белград с топла прегръдка, а по-късно двамата, дружно с други участници в започващия този уикенд шампионат, изиграха футболен мач.

 Противоречиви рецензии за " противоречащия " си Джокович
" Видях го да се снима с всички и да се ръкостиска с хора по време на презентацията на Adria Tour. Как може това да е допустимо? Ако някой даде позитивен тест за ковид, нашият спорт ще бъде оптенен вечно. В коя част на света това е разрешено? ", съобщи яростно 28-годишната Бертенс, представена от Eurosport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР