След като 20 години търсила принца на живота си, Лаура

...
След като 20 години търсила принца на живота си, Лаура
Коментари Харесай

Инструкторка по фитнес се ожени за себе си

След като 20 години търсила принца на живота си, Лаура Меси откри отговора на своите любовни несполуки – в себе си. 40-годишната инструкторка по фитнес провежда странна брачна гала в италианския град Лизоне, на която тя мина под венчилото със самата себе си.

Лаура постоянно е мечтала, оповестяват локалните медии, за огромна и приказна женитба с доста посетители. Затова тя се облякла в обичайна бяла рокля, повикала си шаферки и си купила специфичния сватбен пръстен сама.

Тя показа пред изданието La Repubblica: „ Казах на семейство и другари, че в случай че не намеря своята половинка до 40-ия си рожден ден, ще се омъжа за себе си. Ако в миналото намеря мъжа на фантазиите си, с който мога да изградя своето бъдеще, ще съм щастлива, само че щастието ми няма да зависи единствено от това. Това бе сватбата на моите фантазии, единствено дето нямаше принц “.

След церемонията по бракосъчетанието, водена от духовник Рамиро Умберто Ромеро, Лаура разрязала сватбената торта, декорирана единствено с булката от горе, а гостите вдигнали тост за щастливата мома с шампанско.

Снимките пък от невижданата свата станаха шлагер в обществените мрежи.



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР