След категоричната заявка с дебютния си сингъл „Птица в клетка

...
След категоричната заявка с дебютния си сингъл „Птица в клетка
Коментари Харесай

Трио VIVA Представя „Bird in a cage“

След безапелационната поръчка с дебютния си сингъл „ Птица в клетка " в ефира, трио VIVA показва и британска версия на песента „ Bird in a cage ". Английският текст е на Яна Николова.

video https://www.youtube.com/watch?v=MdS8xHA7D4E

Мелодичната ария „ Птица клетка " по музика на Славчо Николов/ Б.Т.Р., аранжимент - Славчо Николов и Алекс Нушев се задържа над четири месеца в музикалните ранглисти. Ефектното видео с тематика за свободния дух и премахването на рестриктивните мерки получи възхищението в обществените мрежи.
Момичетата имат записани още две песни с изключителните музиканти и не престават записите за дебютния си албум, който ще е реалност до края на 2021 година
Паралелно със студийните записи, „ VIVA " обогатява разнообразния си репертоар за клубни и концертни участия. Освен кавъри на известни международни и български песни в нов аранжимент, триото изненадва публиката и с блестящи акапелни осъществявания.

Трио VIVA е в състав- Виктория Чешмеджиева, Йоана Великова, Виктория Ехиянова, ученички в 12 -и клас в софийски гимназии. Трио VIVA се образува през 2012 година Имат извоювани 5 Grand Prix награди, над 20 първи места, десетки втори и трети оценки. Занимават се с музика от 4-годишна възраст в Център за изкуства „ Зорница ", като са солистки в 2 музикални албума. Главни героини са в първата детска рок опера „ Така ще бъде " и в музикални спектакли. Участнички са във ТВ форматите - „ Големите очаквания ", националната селекция за Детска Евровизия, финалисти в Българска национална телевизия Парк Live с авторска ария, сезон 6 и 7 в „ Гласът на България ". Три следващи години са част от Успелите деца на България към фондация „ Димитър Бербатов ". През 2019 година са най-младите финалисти във фестивала за нова поп и рок ария „ София пее ".

Трио VIVA
Bird in a cage
Музика - Славчо Николов
Текст - Яна Николова
Аранжимент - Славчо Николов, Алекс Нушев
Продуцент - Трио Вива ЕООД

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР