След кървавото убийство в Гоце Делчев, вчера полицията отново се

...
След кървавото убийство в Гоце Делчев, вчера полицията отново се
Коментари Харесай

Екшън в Гоце Делчев: 63- годишен се опита да прегази полицай, дошъл да потушава междусъседски спор

След кървавото ликвидиране в Гоце Делчев, през вчерашния ден полицията още веднъж се впусна в приключение. Шофьор направи опит за прегази служител на реда и го рани. Ето какво се случи:

Около 18:58 часа на 02. 08. 2023 година в РУ-Гоце Делчев е постъпил сигнал за зародил междусъседски спор, по отношение на строително-ремонтни действия на ул. „ Димитър Ножаров “ в гр. Гоце Делчев. От пристигналите на място полицейски чиновници е открито, че абсурдът е сред 47-годишен мъж от гр. Гоце Делчев и негов родственик на 41 години от една страна и 40-годишен техен комшия.

Тримата мъже и двама полицейски чиновници, изпълняващи в този миг служебните си отговорности по потушаване на абсурда, са се намирали в дясно на пътното платно, когато на улицата спрели непостоянен все още лек автомобил, който натиснал клаксона и заобикаляйки участниците в абсурда траял придвижването си и автомобил „ Фолксваген Кади “, ръководен от 63-годишен роднина на 40-годишния участник в разногласието, който потеглил и без да се опита да спре е блъснал в тил единия полицейски чиновник.

В резултат на случая служителят на реда е потърпевш с разкъсно-контузна рана и хематом на лявата подбедрица и след осъществен медицински обзор е освободен за домашно лекуване. На лидерът на автомобила са направени проби за приложимост на алкохол и наркотични субстанции, които са негативни. Той е арестуван със заповед за задържане до 24 часа. За случая е известена способената прокуратура и е формирано досъдебно произвеждане.

П. Петров

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР