След кървавата стрелба в Лас Вегас ще бъде трудно да

...
След кървавата стрелба в Лас Вегас ще бъде трудно да
Коментари Харесай

Тръмп се чуди как може да съществува такова зло като това от Лас Вегас

След кървавата пукотевица в Лас Вегас ще бъде мъчно да се изясни на подрастващите по какъв начин такова зло и премеждия са вероятни в процъфтяваща страна като Съединени американски щати. Това съобщи президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп на среща със чиновници на полицията в града, която бе излъчена от CNN. Държавният глава е във Вегас, съпроводен от първата дама Мелания Тръмп.
Президентът напомни, че в Лас Вегас е осъществена най-кървавата пукотевица по почтени хора в новата история на Съединени американски щати. " Сега ние се опитваме да намерим думи, с цел да разбираем на нашите деца, по какъв начин може да бъде осъществено такова зло. Как може да съществува такава свирепост и такива премеждия ", сподели Тръмп, който има пет деца и девет внуци.
" Ние, обаче, не можем да позволим на злото, което ни заплашва да ни победи. Не можем да позволим да ни победи и насилието. В нашия темперамент има такива качества като дарба да обичаме, угриженост и храброст. В най-тежките времена добротата в сърцата на хората е наша пътеводна светлина и ние намираме разтуха в увереността, че душите на почтено убитите намират мир в парадайса ", добави още президентът.
Припомняме, че Доналд Тръмп настойчиво заобикаля тематиката за по-строг надзор върху продажбата на оръжия в Съединени американски щати. Именно този въпрос е от основно значение за републиканците, които са доста подвластни от лобито на Националната оръжейна асоциация в Съединени американски щати.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР