След кървавата баня психопатът почнал да чисти. Смята се, че

...
След кървавата баня психопатът почнал да чисти. Смята се, че
Коментари Харесай

Умът Не Може Да Го Побере! Вижте Какво Е Направило Извратеното Чудовище Росен С Половите Органи На Горкия Боби! По-Страшно От Хорър!

След кървавата баня психопатът почнал да чисти. Смята се, че е прокиснал близо 4 часа, като размествал трупове, събрал гилзи и т. н., с цел да попречи на следствието, написа " Телеграф ".

Той е обикалял една по една стаите, с цел да ликвидира всеки, който му се изпречи на пътя. Има разрушени порти, а от експертизите проличава, че част от жертвите са създали опити за опозиция. Според проверяващите, Ангелов първо е умъртвил Кети Кюхова, мъжа ѝ и майка ѝ. Нанси и приятелят ѝ са се скрили на горния етаж с вяра да се спасят. Ангелов обаче е ритал една по една вратите, с цел да ги открие. Личи и че килърът е опитал да прикрие следи, като даже е събрал част от гилзите. Най-много патрони – към десетина, са изпразнени в тялото на Неделчо, което съгласно престъпни психолози демонстрират огромен афект, характерен за закононарушения от ревнивост.

Синът му Георги е погубен с изстрел в гърдите, дъщерята на Кети – 16-годишната Нанси, е простреляна в слепоочието, а гаджето ѝ Боби, който трябвало да чества с другари в Курило, само че в последния миг решил да остане с Нанси е погубен с 3-4 изстрела в главата.

Извършителят гръмнал и тъщата на Неделчо баба Еленка, която била неподвижна и седяла на дивана в хола. Росен Ангелов е причинител на шесторното ликвидиране в Нови Искър, това се потвърждава с ДНК и материални доказателства. Той е работил самичък и не е имал съучастници. Ангелов към момента не е арестуван.. Стана ясно още, че Ангелов е бил жаден за отплата в новогодишната нощ. Припомняме, че 56-годишният мъж Росен Ангелов бе разгласен за търсене, откакто стана ясно, че той е главният обвинен за зверството в новогодишната нощ в Нови Искър. При касапницата починаха 6 души. Жертвите са Кети Кюхова, мъжът ѝ Неделчо Юруков, неговият наследник Георги (20 г.), доведената му щерка Нанси (16 г.), приятелят на тийнейджърката (18 г.) и нейната баба по майчина линия (72 г.).
Tags: ОЩЕ ЗА МАСОВОТО УБИЙСТВО В НОВИ ИСКЪР
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР