След Камен Воденичаров, който преди 20 години се раздели със

...
След Камен Воденичаров, който преди 20 години се раздели със
Коментари Харесай

Виктор Калев категорично опроверга слуховете:Никога няма да се върна при Слави!

След Камен Воденичаров, който преди 20 години се раздели със Слави Трифонов, Виктор Калев се оказа идващият човек от екипа на Дългия, който се върна на работа при него. Макар и единствено за едно предаване, комикът се появи в малкия екран на някогашния си началник, с цел да вдигне рейтинга му.

Ден преди Бъдни вечер предходната година Виктор изненадващо дебютира в малкия екран на някогашния си началник като водещ на „ Вечерта на актьорите ”. „ Виждате какво нещо е дългогодишния табиет, построен в шоуто. Настъпиха празничните дни и аз по табиет пристигнах да си работя. Ще си работя... ”, съобщи Калев и стартира да пародира един от старите си персонажи от „ Шоуто на Слави ” - президентът Петър Стоянов.
Комикът откри тържествено „ Вечерта на актьорите ”, превъплъщавайки се в паметната Деса Поетеса. Колоритната му героиня се завърна с нормалните си цинични стихове за наслада на старите си почитатели от „ Шоуто на Слави ”. След това Виктор извади от нафталина до болежка познатите облици на Володя Стоянов, Гугутка Заспалова, Лили Иванова и Симеон Сакскобургготски и отново се направи на смешник. Заради старите му персонажи феновете даже взеха решение, че гледат записи на тогавашните скечове от „ Шоуто на Слави ”.

Слави от дълго време умувал по какъв начин да притегли назад Виктор ,

тъй като неналичието му в актьорските вечери е осезаема. Шоуменът звъннал на Калев и го подпитал какви задължения има по празниците. Двамата си уговорили среща и Трифонов непосредствено му споделил: „ Имам потребност от помощта ти. Айде, поради положителното остаряло време, ела! ”. Виктор въобще не се колебал дали да одобри, защото офертата била добре пристигнала за него. Трифонов му предложил да вземе 2000 лева, с цел да се включи във „ Вечерта на актьорите ” със старите персонажи от „ Шоуто на Слави ”. Появата му била само като гост-звезда. За непрекъснат контракт Виктор не желал и да чуе.
Брилянтният артист напусна занимателното предаване през февруари 2014 година и стартира да се изявява на свободна процедура. Слави обаче по този начин и не съумя да си откри различен любимец. Дългия нито един път не е коментирал раздялата си с едно от емблематичните лица на „ Шоуто на Слави ”. Оказа се, че Виктор е един от малцината, напуснали предаването, с които Трифонов е запазил цивилизовани връзки. „ Може би ще отчайвам феновете, само че не съм се върнал при Слави. Няма спор сред нас. Слави постоянно се е отнасял с леспект и почитание към мен, в никакъв случай не се е държал неприятно, по тази причина работих с него цели 12 години. Никога не сме имали проблеми между тях. Просто, когато си потеглих, бях на стадий от живота си, в който желаех да бъда самичък продуцент на себе си ”, съобщи Калев. Той нямал никакво желание да се връща още веднъж в екипа на Трифонов.

Злопаметният Слави обаче още не може да елементарни измяната на Росен Петров, Любо Нейков и Алекс Раева .

Не е загадка, че напускането на Виктор съответства с ужасяващ гаф от страна на шоуто. Само ден след нещастието, която споделя фамилията на президента Росен Плевнелиев, от Би Ти Ви излъчиха епизод на „ Шоуто на Слави “, в което Калев пародира президента. След случилото се Калев изпадна в дълбока меланхолия и повече не се появи нито един път на екран, въпреки че виновността за излъчването на остарял запис по време на лятната почивка на шоуто, въобще не била негова. „ Много тежко го претърпя. Слави знае какъв брой сензитивен е Калев и че повече няма да може да влиза в комични функции ”, признавали са хора от екипа.

Когато преди 6 години Виктор Калев изчезна от дребния екран, феновете заподозряха нещо гнило и подозрително в дългия му отпуск. Оказа се, че до ушите на Слави достигнал слухът, че Виктор скрито от него върви по частни празненства. Хонорарът на комика бил един от най-високите в сектора – 4000 лева Чашата на търпрението на Дългия преляла, когато едно от участията на Калев съвпаднало с доста значимо за учиндолеца благотворително мероприятие. Виктор измислил основателна причина, с цел да не участва. „ Боли ме поради измяната ти. Така не се прави ” – били последните думи на Слави към обичания му артист. Разправиите съвпаднали с решението на Виктор да прави независима кариера и напуснал шоуто.
Преди 3 години звездата от Златоград сътвори собствен моноспектакъл за живота си - „ Грамофонът ”.  Представлението, построено върху негови персонални истории и известни песни на български реализатори, се радва на голям триумф. Първоначално част от „ Грамофонът ” бе и бендът на Дани Милев, само че разправии за пари принудиха пеещият композитор да прекрати присъединяване си в моноспектакъла. Спектакълът на Виктор неведнъж бе представян и в чужбина, а до края на годината комикът ще има турнета в три европейски страни и обиколка на летните театри в чужбина. Наесен пък му предстоят гостувания в Съединени американски щати и Канада, написа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР