След жестоката им смърт преди почти 100 години, светът е

...
След жестоката им смърт преди почти 100 години, светът е
Коментари Харесай

Гледайте `Последните кралски особи на Русия` по Viasat History

След жестоката им гибел преди съвсем 100 години, светът е захласнат от Николай и Александра - последните кралски особи на Русия.
 Нова поредност на Viasat History споделя за огромната обич на император Николай и Александра (видео)
Макар да са една от най-известните фамилни двойки в модерната история, техният живот - политически и персонален - в никакъв случай не е бил показван в ефирен формат. Това прави в този момент историкът доктор Сузана Липскомб в поредицата " Николай и Александра: Последните кралски особи на Русия " по Viasat History. Можете да я гледате в петък от 16:30.


Чрез любовните писма, които си разменят, има опция да се опише същинската история на Николай и Александра и ролята, която изиграват в подготовката за съветската гражданска война през 1917 година Документалната драма по любовните им писма освен ще оспори старите сантиментални клишета, само че и ще изясни революцията по неповторим и по-вълнуващ метод от мрачния промишлен разказ, който всички добре познаваме.

Хилядите любовни писма са надълбоко интимни - в политически, полов и персонален проект. Те са и изобличаващи. Всички са написани на британски. Те описват за любовта, половия живот на двамата (включително тайните имена на интимните им органи), техните заблуди и на първо място за пътя към революцията. От цялостната им изолираност и ексцентрични религиозни възгледи до политическата им немарливост и очакване на Распутин, писмата документират в най-малките детайлности диктатурата на Александра, която води директно до цялостното дискредитиране на имперското държавно управление, когато стартира революцията.

Viasat History съживява историята с увличащи документални излъчвания, един пресен и съвременен взор към историята. Каналът води феновете на странствуване през времето с интелектуални и задълбочени стратегии, които по едно и също време развличат и предизвикат мозъците им. Фокусът пада върху европейската история, като разкрива секрети от предишното и изяснява по какъв начин то ни дефинира през днешния ден.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР