След изявленията на Microsoft по време на голямата на Windows

...
След изявленията на Microsoft по време на голямата на Windows
Коментари Харесай

Никога няма да използвам акаунт на Microsoft, за да се логна в собствения си компютър

След изказванията на Microsoft по време на огромната на Windows 11, на мен ми се коства, че новата операционна система на софтуерния колос прави основна крачка обратно в съпоставяне със сегашната Windows 10. Едно от най-важните неща е, че Windows 11 Home в този момент наложително изисква достъп до интернет, както и съществуването на акаунт на Microsoft, който е нужен за естествената работа и конфигурация на тази версия на операционната система.

Директно ще кажа като рецензент, че това условие е смехотворно. На мен постоянно ми се постанова да сътворявам и да заличавам тестови прототипи. Нямам желание да сътворявам еднократни сметки и да включвам към интернет всяка една итерация. И още, когато се пробвам да тествам държанието на две съответни версии на Windows, операционната система, която ме принуждава да се подновявам до нейната последна версия като изискване за нейното инсталиране, безусловно ми пречи да си правя работата.
Microsoft дава отстъпка от цената при продажбата на използвани автомобили
Знам че моят случай е напълно нишов. За мен тези ограничавания са дразнещи, само че не са проблем за елементарния консуматор. Всъщност това напълно не е главната причина, заради която не имам намерение да прибягвам към Microsoft акаунт, с цел да употребявам своя компютър.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР