След изявленията на г-н Ваклинов, ще отговоря на най-съществения въпрос.

...
След изявленията на г-н Ваклинов, ще отговоря на най-съществения въпрос.
Коментари Харесай

Адвокат Марковски разкри как ще брани Иванчева в съда

След изказванията на господин Ваклинов, ще отговоря на най-съществения въпрос. Той споделя, че прокуратурата е обяснила дали двамата с Иванчева са имали персонален контакт. Той в действителност е имал един единствен персонален контакт с нея - един път в кабинета й и тя се е държала хладно. Аз съм правилен и виновен и пресъздавам какво тъкмо той е съобщил пред прокуратурата за контакта си с Иванчева. Това съобщи в ефира на " Здравей, България " юрист Марин Марковски, който е бранител на кметицата на " Младост " Десислава Иванчева.

" Не споделям неща хей по този начин. Говоря за протоколи и показания. По думите му на 13 април в " Ринг мол " тя е поискала тези пари. На тази дата тя не е била там, то има камери и ще потвърдим, че не е била там ", твърди Марковски.  " Има един значим подробност. Прокуратурата й е повдигнала обвиняване за тези 500 000 евро и се планува наказване от 10 до 30 години. Как без нито едно доказателство с изключение на приказките на Дюлгеров, който си опонира, ще я осъдят. Той споделя " Аз никакви пари не съм желал и не съм преговарял. Нямам отношение ". На това се крепи цялото обвиняване ", споделя Марковски.

" Второто обвиняване е за " Светнала ли е като коледна елха ". Истината е, че не е, тъй като флуоресциращото вещество, което е осветено, е единствено върху външната част на дясната й длан и то единствено няколко сантиметра - към два. Това е станало като тя е докоснала протоколите, с цел да ги подпише. Дюлгеров споделя " Аз се качих в колата и пуснах плика с парите в един кашон зад шофьорската седалка. Самият той не споделя, че тя ги е взела, даже дали го е видяла. Дюлгеров си е взел 14 000 евро. Прокуратурата не е правилна към хората и употребява такива изрази " свети като елха ", ще им е доста тъмна тая елха. Парите са върнати на Ваклинов. Като го няма материалното доказателство, защо обвиняване приказваме, запита юристът.

" Като не й светят ръцете, са й дали да подпише протокол. В закона е казано, че всеки български жител, като бъде арестуван, би трябвало да получи заповед за задържане. Иванчева е арестувана в 10 и 30, а заповедта за задържане й е от 1 часа. Това е незаконно отнемане от независимост. Прокуратурата е направила затова дейности, които всъщност съставляват закононарушение ", отсече юристът на Иванчева. " Многократно сте ме канили в студиото си. Имало е несъмнено един случай, в който да не съм бил правилен и прецизен. СРС-та не сме чели, тъй като не са ни предадени. Не знам какво има там. Появиха се свидетелски показания, че те са чували диалози на Иванчева. Едно доказателство би трябвало да бъде събрано по законов ред и да е предоставено. При нас няма нищо предоставено ", сподели той. 

" В началото на делото има едно недоволство от над 10 крупни строителни компании, на които тя пречи или основава усложнения. Тя е определена като зелена кметица, очевидно, че с цел да отговори на настояванията на гласоподавателите си, тук се получава съществено разминаване сред строителни ползи и нейно държание. Г-н Ваклинов не е прецизен, че тя му е пречила. Той в действителност има закупен имот и позволение от Столична община и всички строителни и архитектурни модели за застрояването. Иванчева бави преписката и това нещо си има точното законово решение. Пуска се тъжба до съда и той разпорежда към този момент в доста къси периоди тази кореспонденция да бъде пусната. Съда ще я санкции с 5000 лв. и тя ще я даде. Според мен напълно предумишлено не се е работило юридически вярно ", сподели Марковски.

" Не мога да направя оценка на аргументите за това състояние. Те могат да бъдат разнородни. Понякога в мъглата се бият чудовища, само че ние не ги знаем. Аз мога да разясня единствено доказателствата.Не желая да предсказвам, не е съществено. Това, което споделих за доказателствата е отговорно и съществено.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР