След изтичането на крайния срок за трейдове между отборите на

...
След изтичането на крайния срок за трейдове между отборите на
Коментари Харесай

Лейкърс и Клипърс в битка за Свидетел на Йехова?

След приключването на крайния период за трейдове сред тимовете на НБА за този сезон погледите се насочват към така наречен buyout пазар. Това значи, че отборите могат да продължат да се укрепват с обособени играчи, в случай че въпросните баскетболисти не са ангажирани с тим и са със статут на свободни сътрудници.

Един от най-интересните свободни играчи на пазара сега е пойнт гардът Дарън Колисън. Той бе част от тима на Индиана Пейсърс до лятото на 2019 година, когато изненадващо реши да прекъсне професионалната си баскетболна кариера, с цел да се посвети напълно на активността си като член на Свидетелите на Йехова.

Сега обаче ветеранът е решил да възобнови баскет кариерата си и има желанието да се причисли за решаващата част от сезона към един от двата отбора от Лос Анджелис - Лейкърс и Клипърс. Тези два отбора са и измежду главните кандидати за купата този сезон.
The Clippers will not be keeping Isaiah Thomas, acquired today from Washington in three-team deal with Knicks that brought Marcus Morris to LA and send Moe Harkless/picks to NYC, per league source.
— David Aldridge (@davidaldridgedc) February 6, 2020 Чий екип обаче ще облече Колисън? В последните минути преди затварянето на трансферния прозорец Клипърс привлякоха в състава си пойнт гарда Айзея Томас от Вашингтон Уизардс. Според НБА инсайдъра Дейвид Олдридж обаче Клипърс са подготвени да се лишат от услугите на дребничкия Томас и да се опитат да се преборят с Лейкърс за подписа на Колисън. Най-добрите дни на Томас наподобява към този момент са зад тила му след травмите, които го сполетяха в последните години. Лейкърс пък не направиха никакви трейдове в последните дни и ще се опитат да подсилят състава си със свободни сътрудници, а Колисън на този стадий се обрисува като цел №1 на " Езерняците ".

Друг свободен сътрудник, към който Лейкърс биха могли да се насочат в околните дни или седмици е Джей Ар Смит.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР