След изключително тежка година за целия свят, екипът на Arte

...
След изключително тежка година за целия свят, екипът на Arte
Коментари Харесай

Arte Spa&Park Hotel, Велинград подготвя незабравим ВЕЛИКДЕН

След извънредно тежка година за целия свят, екипът на Arte Spa&Park Hotel, Велинград има вяра, че Великден в действителност ще бъде ВЕЛИК ден. Вярва, че този ден ще сложи началото на дълго предстояща смяна за всички ни!

Празничният пакет, който „ Най-добрият 5* Spa хотел “ на България приготвят за поредна година, постоянно е бил забавен, друг, несравним... След „ Рекорд на Гинес “, който хотелът провежда през 2018г. и Фестивал “Arte makes music ” през 2019…е време за нещо напълно ново.

През 2021г. гостите на комплекса, ще имат опцията да се насладят на същински Великденски базар. Ще гостуват забавни и изобретателни създатели от цялата страна, а за децата ще бъдат построени някоко студия, в които ще се учат и забавляват, до момента в който вършат обичайни и модерни празнични яйца. За храната, напитките и веселието като цяло, домакините са се погрижили както единствено те могат.

Празникът е задоволително огромен, с цел да има време в него да се включат: Хилда Казасян, Анелия и DJ Дамян.

Екипът на Arte Spa&Park Hotel, Велинград има вяра, че туризмът в България е динамичен, разрастващ се, съвременен.. и, че макар всички компликации пред, които беше изправен, той ще даде най-хубавото от себе си!!

ВЕЛИКден 2021! Очакваме Ви!!
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР