След изключителния успех, които направиха ДиамантиТЕ на България в края

...
След изключителния успех, които направиха ДиамантиТЕ на България в края
Коментари Харесай

Олимпийските шампионки от ансамбъла по художествена гимнастика от Токио 2020 проведоха първия си Мастърклас в чужбина

След изключителния триумф, които направиха ДиамантиТЕ на България в края на юни в Бургас и София, пристигна ред и на грациите от френския град Антони, наоколо до Париж.

Разделени на групите - дребни и огромни, начинаещи и напреднали гимнастички, се учеха от шампионките. Тренировките включваха от най-елементарни извършения, съществена техника с уреди до доста забавни детайли, които бъдещите грации да усвоят и да употребяват в бъдещите си композиции.

Изключително стимулирани и доста прецизни Симона Дянкова, Лаура Траатс, Мадлен Радуканова, Стефани Кирякова и Ерика Зафирова се пробваха да показват по какъв начин би трябвало да тренираш, с цел да бъдеш първенец.

Мастъркласът на ДиамантиТЕ се провежда от клуб по художествена гимнастика " Antony RG ", който се беше постарал за подсигури чудесни условия за провеждането на тренировките. Това същинско спортно събитие беше почетено и от кмета на Антони - Жан-Ив Сенан. Както и на Мастъркласовете в България, по този начин и във Франция, всички присъстващи имаха опция да се снимат и получат подписи от олимпийските шампионки, както и да поговорят с тях.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР