След изиграването на всички мачове от последния 22-и кръг на

...
След изиграването на всички мачове от последния 22-и кръг на
Коментари Харесай

Нефтохимик - Левски и Добруджа - Монтана са дербитата в 1/4-финалите на Суперлигата

След изиграването на всички мачове от последния 22-и кръг на постоянния сезон във волейболната Суперлига на България, станаха ясни и двойките в 1/4-финалните плейофи на шампионата.
 Финал за Купата на България: Нефтохимик - Хебър 2:3 @@@

Победителите в постоянния сезон Хебър (Пазарджик), които изгубиха дербито с ЦСКА довечера с 1:3 гейма, ще спорят с 8-ия в крайното класиране Дунав (Русе). " Червените " пък, които с успеха си изместиха първенеца Нефтохимик 2010 (Бургас) в подреждането и приключиха втори, ще играят с коравия отбор на Пирин (Разлог), приключил седми.
 Левски - Нефтохимик @@@

Шампионите от Нефтохимик ще бъдат двойка на 1/4-финалите с Левски, който загуби борбата за 4-о място с Добруджа 07 (Добрич) и Монтана и остана 6-и в крайното класиране. Трите тима завършиха с по 15 победи и 7 загуби, като само извоюваните точки ги разделиха в таблицата. В последния 1/4-финал един против различен ще се изправят точно Добруджа и Монтана.
 Левски - Добруджа 3:2 @@@

В 1/4-финалните плейофи ще се играе до 2 победи от 3 мача, като домакинското преимущество ще има по-предно класираният тим в постоянния сезон. По стратегия срещите би трябвало да бъдат на 20 март (сряда), 23 март (събота) и вероятно 26 март (вторник), в случай че в някоя двойка се стигне до трети съдбоносен мач. Точната стратегия ще бъде оповестена по-късно.
 ЦСКА - Марек @@@

1/4-финалните плейофни двойки в Суперлигата на България:
(1) Хебър (Пазарджик) - (8) Дунав (Русе)
(2) ЦСКА - (7) Пирин (Разлог)
(3) Нефтохимик 2010 (Бургас) - (6) Левски
(4) Добруджа 07 (Добрич) - (5) Монтана
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР