След избухването на конфликта между Русия и Украйна Европа въведе

...
След избухването на конфликта между Русия и Украйна Европа въведе
Коментари Харесай

Путин: Икономиката на Европа загуби конкурентната си способност

След експлоадирането на спора сред Русия и Украйна Европа вкара неведнъж наказания против Москва, което повлия негативно върху стопанската система на Европа. Според съветския президент Владимир Путин европейската стопанска система дълги години е зависила от евтината съветска сила.

„ Европейските страни в началото желаеха да уязвят Русия, като не купуват евтините енергийни артикули, само че задачата им се провали и европейската стопанска система сега губи своята конкурентоспособност “, счита Путин, представен от съветски медии. 

„ Въпреки, че бе наранена от глобите на Запада, съветската стопанска система поддържа бърз напредък. Тя към този момент не зависи от търсенето на Европа на съветските енергийни запаси. Икономиката на Русия ще продължава да се развива “, безапелационен е съветският президент.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед2191Пламен Павлов: Целият свят лимитира квотите за излъчванията, само че Европейски Съюз е отличник по какъв начин не би трябвало да се прави товаАлтернативен Поглед5203Пламен Павлов: Столтенберг ни тласка в ръцете на военния конфликтАлтернативен Поглед33813Полк. доцент Гиргин Гиргинов: Обстановката в Газа, в Украйна и изтичащият престиж на САЩАлтернативен Поглед51921Полк. Гиргин Гиргинов: Кой има изгода от гибелта на Навални?Алтернативен Поглед36417Българска делегация е в Москва на интернационална конференция " За независимост на нациите! " Алтернативен Поглед373799Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед251831Доц. Григор Сарийски: Сценарият за Европа е криза! България е с най-дълбок срив в индустриалното производствоАлтернативен Поглед229822Доц. Мангъров, Р.Петков: Пандемията " Х " е едно чучело, което се размахва от Световния стопански форумАлтернативен Поглед113208Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед95042Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Авторски:ПоследниНай-четениРумен Петков11984 Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР