След изборите ще дойде тежка зима за България, прогнозира лидерът

...
След изборите ще дойде тежка зима за България, прогнозира лидерът
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ: След изборите – тежка зима за България!

След изборите ще пристигна тежка зима за България, предвижда водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.

" Последното държавно управление направи неверни ходове в енергетиката и те принуждават служебния кабинет и идващия парламент още занапред да се търси излаз. Турция е една от страните, посредством която тези рецесии могат да бъдат решени ", сподели той пред bTV.

По думите му, съществени въпроси като енергетиката могат да се разрушат с магическа пръчка, само че не могат да се решат.

" Задължително е служебният кабинет да не прави неточности, които бяха позволени от предходното държавно управление. В опит да извлече персонални дивиденти, Кирил Петков и държавното управление, което оглавяваше, навредиха на България ", настоя Карадайъ.

Според него на България е нужно ценностно хомогенно, евроатлантическо ръководство с два целта - продоволствена и енергийна сигурност и самостоятелност.

" Коалицията е неизбежна, въпросът е каква? ", попита Карадайъ.

Той разкри, че при визитата си в Турция с президента Реджеп Ердоган са говорили за настоящата политическа обстановка в България, както и за газовата рецесия.

Мустафа Карадайъ посочи, че и сега през Турция тече газ към България, само че въпросът е какво количество газ има страната ни като контрактувани доставки.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР