След изборите представители от различни партии: СБОР, Български глась, ВМРО,

...
След изборите представители от различни партии: СБОР, Български глась, ВМРО,
Коментари Харесай

7 партии в Петрич искат касиране на избора за общински съветници

След изборите представители от разнообразни партии: СБОР, " Български глась ", Вътрешна македонска революционна организация, Политическа партия „ Бъдеще за родината “, Местна коалиция „ КОД “, Политическа партия „ Български напредък “, „ Партия на зелените “, осъзнахме, че има явен проблем и по тази причина взехме решение, че на следващия ден - 03. 11. 2023г. ще внесем тъжба за анулиране на изборите за общински съветници в Община Петрич., това написа до редакцията ни Станимир Златков от групата на Политическа партия " Движение Напред България ".

Ето какво споделя Станимир, който към този момент е част от новия общински съвет: В града ми тези избори бяха тежко компрометирани. Много мои познати, които също бяха претенденти, по странни аргументи или с неналичието на напълно малко гласове, не съумяха да станат съветници. Такива случаи имаше и в листи, с които сме политически съперници.

Съвсем в резюме ще ви показва част от въпросите:

1. В секция, в която гласоподават родителите на претендент за общински консултант, няма регистрирани гласове за него.

2. В друга секция, по странни аргументи, от видео наблюдението излиза наяве, че има 183 гласа за избран претендент, а в протокола са появяват още 10. Нашата община не е голяма и 10 гласа имат значение.

Можем да ви разкажем за още доста такива случаи. Ще застанем пред Вас на спонтанен брифинг в петък, 11. 00ч. пред постройката на Административен съд- Благоевград.

П.Петров

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР