След избора на десетте най-добри хоби готвачи в седмия сезон

...
След избора на десетте най-добри хоби готвачи в седмия сезон
Коментари Харесай

Константин Таквор от MasterChef: Стресът и напрежението са уникални - няма нищо нагласено

След избора на десетте най-хубави занимание готвачи в седмия сезон на MasterChef, борбата за купата и за премията от 100 000 лв. навлезе в решителната си фаза. В кухнята на MasterChef останаха най-хубавите 10, а в сряда от надпреварата отпадна артистът Константин Таквор. Един китайски специалитет се трансформира за него в " китайско изтезание " и го изкара от надпреварата вечно.

" Тънкостите на китайската кухня се усвояват много дълги години и сигурно е нещо, което ще ме провокира и ще не преставам да се пробвам да встъпвам в него ", сподели Таквор.

" Стрес, време, непознаване на продуктите и шанс ", изяснява той повода за отпадането си от кулинарното шоу.

Той споделя, че е влезнал в шоуто, с цел да се забавлява, само че в един миг се е изнервил и не е бил към този момент себе си - по тази причина взема решение да готви и... каквото стане.

" Стресът и напрежението са неповторими - няма нищо нагласено, ние не знаем какво готвим, нито знаем какво ни следва да готвим ", сподели Таквор.

" Всичко е действително и би трябвало да се случи за несъмнено време ", добавя той.

" MasterChef за мен беше нещо безусловно непознато допреди няколко месеца, тъй като не виждам телевизия от 2008 година ", сподели Таквор.

" Мои другари ми загатнаха за предаването. И аз си споделих, че е време да си сверя часовника и да видя дали това нещо ще ми донесе позитивизъм и наслаждение ", добавя той.

" Майка ми е много отговорна да се запаля по кулинарията. Тя ни сподели от деца по какъв начин да си подготвяме кесове, баници и всевъзможни сладкиши. С брат ми сме оцелявали сами и сме си готвили, защото имахме работещи родели в центъра на София, а ние живеехме в къща в Банкя ", спомня си той.

Вижте какво още показа Константин Таквор във видеото горе.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР