След историческия си 14-и триумф на Ролан Гарос Рафаел Надал

...
След историческия си 14-и триумф на Ролан Гарос Рафаел Надал
Коментари Харесай

Световен вицешампион: Изглежда, че Надал използва травмата, за да се прави на жертва

След историческия си 14-и успех на Ролан Гарос Рафаел Надал понесе голям брой обвинявания в машинация поради това, че в хода на цялата конкуренция е играл на инжекции, които да притъпят болката от хроничната контузия в стъпалото му и да създадат глезена изцяло безсърдечен. Френските колоездачи Тибо Пино и Гийом Мартен обявиха по какъв начин постигнатото от Матадора не заслужава толкоз огромни хвалебствия, защото методът, по който испанецът е достигнал до трофея, е един тип машинация.

По въпроса с травмата на Надал, който се подложи на лекуване и ще взе участие на Уимбълдън, се изрече и някогашният испански спортист Хосе Луис Гонзалес - повторен международен вицешампион и нееднократен европейски първенец на 1500 метра. Според него 22-кратният първенец от Шлема би трябвало да спре да приказва за травмата, тъй като това наподобява като превземане на жертва.

" Не поддържам това, че Надал приказва толкоз доста за контузията си. Мисля, че той бърка в това да отделя толкоз огромно внимание на нея пред медиите, защото по този начин наподобява, че употребява травмата си, с цел да се прави на жертва. Ако решиш да участваш в обещано съревнование, то значи, че си в положение да го направиш. Ако приемеш предизвикването, то не би трябвало да приказваш за физическите си проблеми. В художествената гимнастика има девойки с надалеч по-сериозни контузии, само че те не подчертават върху тях толкоз, колкото го прави Рафа ", съобщи Гонзалес.

Източник: FirstSportz

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР